espanjaorg

 • Useimmilla hotelleilla on tarjolla rajoitettu määrä perhehuoneita, joissa on joko väliovella yhdistetty kaksi huonetta tai isompi huoneisto perheen käyttöön. Osa hotelleista tarjoaa myös vaihtoehdoksi kahden[…]

 • drop_design_pool

  Suomalainen huippusuunnittelija Nikolai Ruola kyllästyi markkinoilla tarjolla oleviin, toinen toistaan muistuttaviin perinteisiin kylpytynnyreihin ja paljuihin. Ruola käytti satoja tunteja suunnitellakseen ulkoaltaan, joka olisi muotoilultaan katseet vangitsevan upea, mutta myös äärimmäisen käyttäjälähtöinen.

  Ruola sai vision pisaran mallisesta altaasta, jossa pisaran kärkeen sai luontevasti kätevät portaat altaaseen sisälle. Altaan nimeksi tuli muodon innoittamana Drop.

  Drop on lujitemuovista valmistettu ulkoallas, joka lämmitetään tehokkaalla ulkopuolisella kamiinalla noin 2 tunnissa. Altaan sisähalkaisija on 2 metriä ja sinne mahtuu samaan aikaan jopa 8 aikuista nauttimaan lämpimästä kylvystä.

  Drop-altaan sisäosan muotoilu on nerokas. Altaassa istutaan miellyttävässä ja ergonomisessa asennossa, koska sisäseinät eivät ole 90-asteen kulmassa, kuten perinteisissä kylpytynnyreissä. Samoin istuinosassa on pieni kaltevuus ylöspäin, jolloin penkillä pysyy mukavasti. Seinien kaltevuus ja penkit tuovat samalla toisen merkittävän hyödyn. Altaan vesitilavuus pienenee niiden myötä ja altaan täyttämiseen kuluva vesimäärä pysyy samassa luokassa kuin käyttäjämäärältään pienemmissä kylpytynnyreissä.

  Drop-allas toimitetaan painekyllästetyn puurungon kera, mikä tekee sen upottamisesta terassiin todella helppoa. Allas runkoineen painaa vain 100 kiloa, jolloin 4 miestä voi nostaa altaan olemassa olevaan terassiin sahattuun neliön malliseen aukkoon tai muuhun haluttuun paikkaan, jossa sen ympärille voidaan rakentaa näyttävä terassi.

  Drop-allasta myydään peruspaketilla, johon kuuluu kaikki tarvittava eli allas runkoineen, ulkopuolinen kamiina sekä läpiviennit. Tarjolla on myös useita lisävarusteita, joilla altaan helppohoitoisuutta ja käyttömukavuutta voi parantaa. Suodatinjärjestelmän ja lämpövastuksen avulla voi altaan pitää käyttövalmiina saman veden kanssa yhtäjaksoisesti useita kuukausia, jolloin vältytään ainaiselta kylpytynnyreistä tutulta veden laskemiselta. Allasvalo, juomatelineet sekä porejärjestelmä lisäävät puolestaan käyttömukavuutta niitä arvostaville.

  Suomalaista designia maailmalle

  Drop-altaan markkinointi ja myynti on nyt käynnistetty Suomessa, mutta tähtäin on jo asetettu kauemmas. Drop-altaasta halutaan rakentaa suomalaista designia ja skandinaavista, funktionalistista muotoilua edustava designbrändi, joka tunnetaan myös Suomen rajojen ulkopuolella ja joka on korkealuokkaista muotoilua arvostavan, tyylitietoisen kuluttajan valinta ulkoaltaaksi. Kyselyjä potentiaalisilta jälleenmyyjiltä onkin jo tullut Keski-Euroopasta sekä muun muassa Espanjasta. Lämpimiin maihin altaan lämmitysvaihtoehdoksi on tarjolla sähkölämmitys ja siihen voi hyödyntää vaikka aurinkoenergiaa.

  Drop-altaan upeasta muotoilusta kertoo sekin, että Suomalaisen Työn Liitto myönsi sille juuri Design from Finland –tunnuksen, joka viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.

  Näyttökuva 2015-6-12 kello 8.53.04

  Design from Finland -tunnus kertoo kuluttajille Suomessa ja ulkomailla suomalaisesta korkealuokkaisesta osaamisesta. Hyvin muotoillut tuotteet ja palvelut ovat parempia käyttää ja haluttavampia kuluttajien silmissä. Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle tai palvelulle, joka on muotoiltu Suomessa, ja voidaan osoittaa että yritys on investoinut suomalaiseen muotoiluun.

  Lisätietoa: http://www.dropallas.fi

 • Asia on hoidossa.

  Terveisin, ylläpito

 • Pahoittelut, että vastauksessa on kestänyt. Pyydän ohjelmoijaa tutkailemaan tuonkin lisäämistä nyt alkavalla viikolla, kun hän tekee muutakin kehitystyötä Espanja.orgiin.

 • Koitamme saada tuonkin nyt lisättyä alkavalla viikolla, kun ohjelmoijalta on varattu aikaa kehitystyöhön.

 • Ohjelmoijamme ehtii nyt alkavalla viikolla vihdoin tarttua tuohon ja saadaan poistomahdollisuus lisättyä. Pahoittelut, että on kestänyt.

 • Pikkukuva

  Pienvarastot ovat kätevä ja kustannustehokas tapa varastoida tavarat ulkomaille muuton ajaksi.

  Kankaan perhe Turusta sai omakotitalonsa myytyä viime keväänä koulujen loputtua. Perheellä oli haave Espanjaan[…]

 • Kiitoksia Santiago palautteestasi. Pyritään lisäämään lukemat näkyviin mahdollisimman pian!

 • Pikkukuva

  Espanjan kongressissa on hyväksytty uusi kansalaisturvallisuuslaki, jonka myötä poliisin valokuvaamisesta on mahdollista langettaa jopa 30 000 euron sakko.

  Tämä on mahdollista tilanteessa, jossa matkalla[…]

 • Totta turiset, että tuo yläosan haku ei kovinkaan kattavasti meinaa löytää mitä haluaisi.

  Tuo nohevampi haku, josta puhuin, sijaitsee Keskustelut-osion (http://www.espanja.org/keskustelu) etusivulla yläosassa tuossa alla olevan kuvan osoittamassa paikassa. Se hakee nimenomaan keskusteluista, kun taas tuo koko sivuston yläosan haku hakee artikke…[Lue lisää]

 • Kyllä tuo on edelleen to-do-listalla. Ei vaan haluta tehdä mitään ns. purkkaviritystä, vaan integroida ne uudelle alustalle mahdollisimman käyttäjäystävällisesti.  Pahoittelut viiveestä.

 • Vastasinkin tähän jo toisessa ketjussa ja nuo ilmoitukset on otettu pois näkyviltä, kun on vahva syy epäillä huijaustapausta.

 • Periaatteessa juuri noin, ellei sitten selkeitä todisteita ole esittää jo ennen tuomiota. Tosiaan aina välillä on esiintynyt perättömiäkin syytöksiä ja mustamaalaamista, niin ylläpito ei voi ihan tuosta vain painella Poista-nappulaa.

  Otin nyt nuo ilmoitukset pois näkyvistä, kun on vahva syy epäillä. Kyseinen taho voi sitten olla yhteyksissä yl…[Lue lisää]

 • Tähän ketjuun myös ylläpidon kommentti, että oikea marssijärjestys on tehdä rikosilmoitus huijarista ja toimittaa tänne ylläpidolle info@espanja.org osoitteeseen todistusaineistoa tapauksesta omien oikeiden yhteystietojen kera.

 • Ei foorumin ylläpito voi siltä pohjalta poistella ilmoituksia, että joku käyttäjä sanoo foorumiviestissä toista huijariksi.  Onhan niitä niitä perättömiä ilmiantoja ja kilpailijoiden mustamaalaamisiakin täällä aina välillä näkynyt.

  Todistusaineistoa info@espanja.org osoitteeseen omien oikeiden yhteystietojen kera, niin tutkitaan asiaa.

 • Koitetaan saada ilmoitusten poistaminen koodattua mahdollisimman pian. Siihen asti kannattaa laittaa poistopyyntö info@espanja.org osoitteeseen.

 • Klikkaa nimimerkkiäsi oikeasta laidasta ja mene sieltä kohtaan Profiili – Vaihda käyttäjäkuva

  tai suoraan osoitteella http://www.espanja.org/kayttajat/NIMIMERKKISI/profile/change-avatar/

  Oman profiilikuvan ei tarvitse siis olla oma kuva, vaan se voi olla jotain persoonallista, joka kuvastaa sinua tai melkeinpä mitä vaan. Toki hienoa, jos laitat…[Lue lisää]

 • Kyllä kuvien kokoa pystyy muuttamaan. Kun lisää kuvan tuon punaisen Lisää media -napin takaa, sieltä löytyy sitten Muokkaa kuvaa -linkki.

  Näyttökuva 2014-9-23 kello 17.59.54

  Löytyy myös pikavalintoja oikean palstan alimpana olevasta Koko-kohdasta:

  Näyttökuva 2014-9-23 kello 17.58.37

  Myös sen jälkeen, kun kuvan on lisännyt, voi vaihtaa kokoa tuon viimeisenä valikossa olevan napin takaa.

  Nä…<span class=[Lue lisää]

 • Keskusteluita seurataan päivittäin ja koko foorumin kattavasti, eikä se tapahdu pelkästään tietyssä kohtaa, kuten esim. uuden ketjun avaamisen yhteydessä. Käyttäjiltä tulee myös tehokkaasti ilmiantoja, jos asiattomia viestejä ilmaantuu.

  Asiattomat viestit sitten poistetaan ja törkeimmissä tapauksissa käyttäjä saa porttikieltoa.

  E…[Lue lisää]

 • espanjaorg kirjoitti päivityksen 7 vuotta sitten

  Vaihtakaahan profiilikuvanne kaikki, jotka ette vielä ole vaihtaneet. On sitten kaikkien helpompi seurata aina tietyn käyttäjän keskusteluja, kun tunnistaa heti profiilikuvasta. Profiilikuvan voi vaihtaa, kun klikkaa omaa nimimerkkiä oikeasta laidasta ja sieltä kohta Profiili.

 • Lataa lisää