Ville

  • Tsau. Tiällä ois juuri fugeen muuttannu asiallisenpositiivisenasenteen omaava ja pohjois-karjalasta kotoisin oleva monen erialan oleva 26 vuotias mies joka ois töitä vaella.Harrastuksiin kuuluu terve ruokavalio,salitreeni,muille ruokavalio ja treeniohjelmien tekoa,uiminen ja rullaluistelu .Ammatteja löyttyy niin monen erillaista esim,autonasentaja,talonrakentaja,turvatarkastaja ja melkein valmis personal raineri, on tullu tehttyy monen muunlaistaki työtä kuten maatalloustyöt,lastenhoittoo sekä asiakaspalvelua.Kokemusta löyttyy niinku näkkyy niin vähä kaekenlaisesta ja työ kun työ niin en pelkkee tehdä ja oppia koska mie oon oppimishaluinen sekä menee sana perille mitä opetetaan.Jos oot vaella aettoo työmiestä joka tekkee työnsä huolella,siististi,tulee töehin ajallaan ja ei oo tuppisuu niin tässä ois sellanen ehokas ja työn ku työn voen alottoo heti!

    puh: 602821811 ja kiinni saa aena

  • Se on hyvä tietää et jonkun ”koirankopin” saa edes 400e :’DDD.. mutta tottakai eka pitää kysyä ja nyt on selvää se että ei saa asuntoa vuokrattua tolla hintaa, yksityisetkin kysyy sika hintoja asuit sitten vaikka siperiassa yksin susien kanssa. Mitkä vuorien hinnat siellä sitten on yksiöillä-kaksioilla ??

  • Hei olen suomesta muuttamassa fuengirolaan 1.2.2015 kaverini kanssa ja tarvitsisimme asunnon joko fuengirolasta tai lähialueilta mielellään heti 1.2 tai viimeistään 2.2. olemme 26 ja 25 vuotiaat kaverukset jotka päätti tehdä elämän muutoksen ja muuttaa sinne aurinkorannikolle ja minulla on aikaisempaa kokemusta espanjassa asumisesta 2kk koska oli…[Lue lisää]