Toiminta

 • Suoratukka kirjoitti päivityksen 8 vuotta, 1 kuukausi sitten

  Kiitos kysymästä. Nyt kyllä olen aivan pyörryksissä tämän uuden Orkin kanssa. Olin näkevinäni, että vanhat viestit aukeaa ensin ja pitää hakea se viimeinen numero, että löytää ketjun uutuudet. Höh. Taidan olla vähän seko. Onhan kellokin jo 3.40 – siis yöllä. Kuulumisista sen verran, että olin toukokuussa 5 viikkoa Mallorcalla. Siis silloin, kun Suomessa oli upeat ilmat. Jep, jep. No. ei Palmassakaan huonoa ollut. Ja nyt se sitten lävähtää taas kesä Suomeenkin – kuulemma. Fino!

  • Millainen paikka se Mallorca, kun ei ole tullut ikinä käytyä? Onko pelkkää turismia vai aitoa espanjalaistakin kulttuuria?

   • No. Minä asun aina Palmassa. Se on espanjalainen, suht iso kaupunki, jossa toisissa paikoissa ei ole haisuakaan turisteista. Keskustassa heitä kyllä on. (Niin, minähän en ole turisti. Heh.) Mallorca on hieno saari. Autolla kiertämällä pääsee ehkä parhaiten eri paikkoihin. Tosin bussiliikennekin on hyvin hoidettu. On myös juna ja metro. Mallorcalaiset ovat ihan mukavia ihmisiä. Espanjaa on hyvä osata. — Eri turistialueitahan kyllä on. Mutta eihän niihin tarvitse majoittua, ellei halua. 🙂

  • Ainakin tuon tuoreen uutisen perusteella kuulostaa melkoiselta paikalta:
   http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288710672796.html

   • Huh, huh. Nuoriso hakeutuu nykyään Magalufiin ja Palma Novaan. Mutta eipä ole ennen tuollaista uutista tullut vastaan. 60-70-luvuilla Magaluf oli kaunis ja rauhallinen uimaranta. Nykyisin se on kytkeytynyt yhteen samaan pötköön muiden rantaosuuksien kanssa. Pilattu paikka. Surku.