PJP76

 • Sama vastata ite 🙂

  Eli juhannusviikolla otettiin vuokra-auto ja lähettiin tutkimaan lähiseutuja(torreviejan). Guadalest löytyi suht helposti pelkän kartan avulla, ei meillä navigaattoria ollutkaan. Mukava kylä, Rouva varsinki tykkäs. Vaikka turisti-putiikkia toisen perään olikin, maisemat ja museot ihan kivoja. Ite tykkäsin ajella mutkasia…[Lue lisää]

 • Reissu on jo tehty ja voisin vastailla joihinki omiin kysymyksiin 🙂 Jos vaikka joku muukin tarttis samoja tietoja..
  Eli todellakin, bussiasemalta hypättiin Cartagenaan menevään autoon ja jäätiin Playa flamencan kohdalla pois, käytiin samalla reissulla katteleen nekin rannat. Sieltä zenian puolelle ja Zenia Boulevardille kävellen, oisko parin k…[Lue lisää]

 • Joko kävitte ja miltä paikka vaikutti? Ollaan itekki mietitty et vuokrattas auto muutamax päivää ja käytäs mm siellä Guadalestissa. Oliko helppo löytää, kuljitteko navigaattorin vai kartan avulla?
  Ja vinkit kelpaa muistakin käymisen arvoisista paikoista n.100km säteellä Torreviejasta.
  Loman jatkoja 🙂

 • Pitänee kysästä bussiasemalta, josko pääsis jollain pitemmän reitin bussilla sinne. Ja kulkeehan nuo taksit jos ei muuten. Ei mitään himoshoppailijoita olla, mutta pitää kai se käydä katsomassa muuten vaan ja Argentiinalainen ruokapaikka on kuulemma kokeilemisen arvoinen siellä..

 • Pari vuotta sitten oltiin toukokuu siellä ja mietittiin samaa. Missään sporttipubissa tms ei lätkää paljo mainosteltu, ei ainakaa kohalle sattunu.
  Kysyttiin kerran lähikuppilasta ku oltiin syömässä, et oisko mahiksia nähdä seuraavan päivän matsi siellä ja ne etti heti kanavan, laittovat oikein kyltin ovelle tyyliin: ”jääkiekkoa Suomi-Slovakia t…[Lue lisää]

 • ..ne siis loppuneet, eli sunnuntain peltomarkkinat? Ei olla koskaan käyty, mut noissa markkinalistoissa (mm. rantuun sivuilla) ne ainakin on.
  2010 kesäkuussa käytiin Los Alcazaresin lähellä peltomarkkinoilla, tais olla maanantai, mut niistäkään en löydä mitään infoa. Kun ei muistu mieleen mikä se tarkempi paikka oli.

  Oisko jollakulla t…[Lue lisää]

 • ..mitä petterip yllä kirjoitti. Mekin odotetaan kyllä kovasti itse oleskelua siellä, lämpöä sun muuta. Mutta plussana ois just Espanjalaisten fiestat, kulkueet yms.
  Markkinoita kans piisaa näköjään siellä ja lähialueilla, pääseeköhän tonne Guardamarin peltomarkkinoille bussilla?

 • Paikka on kyllä tuttu, toukokuu 2011 oltiin samaisessa asunnossa 🙂
  Mietittiin vaan nuita paikallisia menoja ens kesälle, lähinnä siitä juhannuksesta että viettävätkö Espanjalaiset sitä ja missä määrin. Viime reissulla oli siellä tivolialueella joku isompi tapahtuma ja viihyttiinki yömyöhään. Ois mukava ku sattus tällekki kertaa jotaki ja a…[Lue lisää]