Mn_c66

 • Pieni lista siis:

  2 aikuista + 2 lasta (alle 5v)

  Korkeintaan yksi n. 32″ tv (auki ehkä tunnin per päivä.

  Nykyisin asunnon lämpö on 21-22 astetta läpi vuoden. Kesäisin ehkä muutaman asteen enemmän.

  Tietokoneena yksi läppäri ja yksi iPad

  Asunnosta löytyy astian ja pyykinpesukone (käytössä noin joka toinen päivä)

  Suihkussa käydään max. ker…[Lue lisää]

 • Hieman vielä selvennykseksi, että yritän haalia kasaan mahdollisimman kattavan tietopaketin mm hinnoista, jotta saisin minimoitua yllätykset sitten paikanpäällä. Eli siis karkeasti voisin arvioida että jos vuokra olisi vaikka 650€ niin se voisi ollakkin 800€ veden ja sähkön kanssa. Ei siis huomioitu vielä mahdollista kaasua..

 • Eli siis pitäisi saada hieman arviota tulevista sähkölaskuista, koska sinne oltaisiin muuttamassa. Hieman siis esimerkkejä olisi mukava saada.

  Jos siis joku hieman valottaisi asiaa kertomalla oman esimerkkinsä vaikka talvikauden laskuista.

  kiitos muuten Makariokselle jo tässä vaiheessa

   

 • Tervehdys kaikille. Nyt pitäisi saada hieman ajankohtaista ja suuntaa antavaa tietoa sähkönhinnoista. Esimerkki tapauksena nyt vaikka Fuengirola, 3mh, n. 90m2, kerrostalo, 500m rantaan ja energialuokka Ö 🙂 . Eikä tietenkään takkaa mutta ilmalämpöpumppuja pari kappaletta.

  Nyt siis hakusessa hieman suuntaa hinnoista per/kk.

  Löysinkin foorumilt…[Lue lisää]

 • Juu siis täsmennetään hieman 🙂

  Hakusessa siis espanjan opetteluun tarkoitettu äänikirja ( suomi-espanja )

  PS: Kiitos Sololle kuitenkin.

 • Mahtaako kenelläkään olla minkäänlaista Espanjan äänikirjaa? Löysin Ablibriksesta sellaisen hintaan 23,70€, mutta tuli mieleen että jos jollain olisi sellainen MP3 tiedostona koneella tai vaikka puhelimessa ylimääräisenä..

 • Juu no tottahan tuokin mutta olen lukenut lähes kaiken mitä foorumilta aiheesta löytyy (paljon kiitoksia aktiivisille ihmisille). Lähinnä siksi aloitin jo tiedustelun koska foorumilta löytyi hyviä tietoja mutta aika moni viesti oli jo vuosilta 2007-2010. Olisi kiva saada hieman ”päivitystä” tietoihin ja varsinkin noihin paikkakuntiin. Ja on varma…[Lue lisää]

 • Tervehdys kaikille.

  Olisi tarkoitus siirtyä Espanjan auringon alle viimeistään tammikuussa 2017 ja reissuun lähtisi kaksi aikuista, 4v poika ja 2v tyttö. Nyt pitäisikin saada ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa. Ideana on siis alustavasti olla ainakin vuosi joten tuon residenssin ja NIE numeron hakeminen on siis ilmeisesti pakollista ja suotava…[Lue lisää]