Irene

 • Irene Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Aito Mulberryn laukku Myyn aidon[…] 5 vuotta, 6 kuukautta sitten

  Myyn aidon Mulberryn laukun. Laukku on aika iso, toffeen värinen, se on aitoa, paksua nahkaa. Pieni sisätasku. Laukku on hyvässä kunnossa. Malaga, Fuengirola. Tarvittaessa myös muut alueet.

  300e

 • Irene Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Espanjan tunteja puheeseen ja keskusteluun keskittyen! Haluatko oppia[…] 5 vuotta, 6 kuukautta sitten

  Haluatko oppia espanjaa helpolla ja hauskalla tavalla? Mieheni Alfredo opettaa espanjaa keskustelun ja puheen kautta. Opi espanjaa jokapäiväisten lauseiden ja keskusteluiden kautta, ilman kotona päntättävää läksypinoa ja lukemattomien verbilistojen opettelua. Voit myös itse ehdottaa aiheita sinun arkipäivästäsi!

  Alfredo on koulutukseltaan espanjan opettaja ja puhuu siis äidinkielenään espanjaa. Hän puhuu myös erittäin sujuvaa englantia.

  Tuntien järjestäminen onnistuu missä vain Fuengirolan alueella tai sen läheisyydessä.

  Yksityistunnin tai kahden hengen tunnin hinta on 10e/hlö ja ryhmätunnin hinnasta päätetään oppilasmäärän perusteella.

  Alfredo 678176236 (espanja/englanti) tai Irene 662077208 (suomi)

 • Mieheni, Alfredo, tarjoaa espanjan tunteja painottaen keskustelua, ääntämystä ja puhetta. Aiheita ja vaikeita kohtia voi itse ehdottaa. Esimerkiksi jos pankissakäyntiin tai putkimiehen kanssa keskustelu aiheuttaa pään vaivaa, tai haluat vain tutustua espanjalaiseen naapuriisi.

  Alfredo puhuu äidinkielenään espanjaa ja englantia erittäin sujuvasti.…[Lue lisää]

 • Musta Ulefone U650.

  3G

  6.5″ Full HD näyttö (1920×1080)

  1GB RAM

  8 GB ROM

  Muistikortti 32 GB 

   8 megapikselin kamera 

  Hinta sisältää kahdet kuoret ja laturin.

  Kuvassa verrattu myytävää puhelinta toiseen myöskin suureen älypuhelimeen. 

  Yhteydenotot mielellään ensin tekstiviestillä tai whattsapilla.

 • Irene Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Apua arkeen Fuengirolassa Hei! Olen[…] 5 vuotta, 9 kuukautta sitten

  Hei! Olen 24-vuotias suomalainen nainen opiskelija ja etsin töitä. Olen ulospäinsuuntautunut ja iloinen ihminen, ja tykkään työskennellä ihmisten parissa. Minulla on kokemusta monenlaisista töistä, mm. lastenhoidosta, koulunkäyntiavustajan töistä, asiakaspalvelutyöstä sekä puhelin työstä.

  Jos tarvitset apua lastenhoidossa, lemmikin hoidossa tai arjen askarissa kuten kaupassa käynnissä, ota yhteyttä. Autan mielelläni myös jos sinulla on vaikeuksia kommunikoida englannin/espanjan kielellä täällä. Voin auttaa kääntämään esimerkiksi lääkärin tai pankkivirkailijan sanomisia.

  Irene 662 077 208

   

 • Irene Lisäsi ilmoituksen markkinapalstalle: Pariskunta etsii asuntoa Hei,

  Olemme[…] 5 vuotta, 11 kuukautta sitten

  Hei,

  Olemme Irene ja Alfredo ja  etsimme kalustettua asuntoa Malagasta (Fuengirola tms.) joulukuusta lähtien. Olemme pariskunta, ja asumme tällä hetkellä Barcelonassa.

  Etsimme kaksiota tai yksiötä helppojen kulkuyhteyksien päästä, sillä meillä ei ole autoa. Toivomamme vuokra on max. 500 euroa/kk.

  Kerromme mielellämme lisää itsestämme.

  Ota yhteyttä!

  irene.manninen@gmail.com

  +34 662077208

  tai +358440381466