Caster

 • Kansallisuuksien puistosta alkavan, suolajärvien välistä pohjoiseen, Crevillenteen menevän Carratera CV-905 tien varrella on Torreviejan ainut Carrefour tavaratalo. Tämän Hipermercadon tiskiltä niitä Yoigon liittymiä saa. Carrefourin vieressä on kauppakeskus Habaneras.

  Noin 4 km Torreviejasta etelään Cartagenaan päin carratera N-332 tien v…[Lue lisää]

 • on suljettu 2 viikkoa sitten lauantaina. Kaytiin viimeisella myyntiviikolla siella ostamassa sinappia ja piimaa. Palkollisen myyjan mukaan avataan seuraavan kerran Syyskuun puolivalin kieppeilla. Ja edelleen myyjan mukaan ruisleipa EI OLE OLLUT kaupan valikoimissa.

  Torreviejan LIDLeista saa LANDGUT saksalaistyyppista ruisleipaa hintaan 0,79…[Lue lisää]

 • Kevaalla Suomessa sai hedelmia ajoittain jopa edullisemmin kuin taalla Torreviejassa. Eilen Carrefourissa omenat yleisesti ottaen kahden euron kieppeilla. Yksi punainen ranskalainen lajike 1,59 ja yksi vihrea valmiiksi pussitettu 1,2 euroa kilo.

  Appelsiinit olivat hintaan 1,29 euroa kg irtomyynnissa ja 4 kg pussi Valencian myohaista lajiketta…[Lue lisää]

 • liikenteessa. Vain yhden Ferrarin olen onnistunut nakemaan taalla kahden viikon aikana. Itse kuljen aika paljon pyoralla, eilenkin tuli vuokratulla MTBlla kilometreja 53 ja toissapaivana 68. Mukavia, aika helpohkoja reitteja on Torreviejassa runsaasti valittavissa.

  Uusia kohtuulaatuisia fillareita on saatavissa esim. Carrefourista satasella,…[Lue lisää]