Caperucita

 • Näin hiusalan tuoreena ammattilaisena olen kyllä saanut sellaisen käsityksen, että pelkkänä meikkaaja-maskeeraajana ei ole juurikaan töitä, ei ainakaan Suomessa ja vielä vähemmän uskon sitä löytyvän Espanjasta.

  Hierojille uskon töitä löytyvän hiukan enemmän, mutta aika monihan kyllä työllistää itse itsensä.

  Mol.fi on aika hyvä mittari ainak…[Lue lisää]

 • Hauskaa muuten, että mullakin alkaa tänään sama harrastus, tosin paritanssimuodossa. Eli salsaa olen aloittamassa, ihan sellaisesta syystä, etten koskaan ole käynyt tunnilla ja ”omatoimisesti opittu” salsani on surkeaa. Se on tosi noloa salsabileissä. Olen niin onnellinen!

  Paljon onnea ja menestystä uuteen harrastukseen!

 • Hauskaa, että joku mieskin ajattelee +40 naisista noin. Parasta ennen -päivämäärä ei siis olekaan vielä silloin. toivottavasti kuitenkin jotain olisi jo elämästä oppinut +20 -vuotiaana…

  Yhden jutun haluaisinkin oppia: te orkkilaiset, jotka olette avo/avioeron kokeneet, mikä on ollut syy polkujen eroamiseen? Mikä taas mielestänne ei ole hyvä…[Lue lisää]

 • Inhottavaa olla väärässä. Olen uskonut tosi kovasti, että kyllä tämä tästä ikävä Espanjaan hellittää niin kuin ennenkin, mutta kun ei. Siitä on sentään noin 5kk kun olen Fuengirolasta tullut, olemme muuttaneet Jyväskylästä Helsinkiin, olen saanut oman uuden alani työpaikan täältä, hyvästellyt rakkaita ystäviä ja saanut uusia sekä kokenut vastoin…[Lue lisää]

 • Sain taas tänä iltana kokea, kuinka vaikeaa on luopua asioista. Tänään oli viimeinen iltani yökerhotyössä ja huomenna muutan Helsinkiin. 2 ja puoli vuotta on pitkä aika nuoren elämässä tehdä töitä saman porukan kanssa ja surua ja haikeutta ei voi estää eron kohdatessa. Itse olen kuitenkin muutosta halunnut ja toivonut saadessani aloittaa oman al…[Lue lisää]

 • Olen kuunnellut viime aikoina youtubesta tosi paljon El Sueño de Morfeon musiikkia ja olen aivan ihastunut solisti-Raquelin ääneen ja kelttisoundiin. Nyt taisi olla tämän bändin aika kolahtaa. Löysin ensimmäisen levyn cdon.comista, mutta toista levyä en ole löytänyt. Vinkkejä?

  Alan itkemään, joka kerta kun kuulen biisin ”Dentro de Ti” ja joka t…[Lue lisää]

 • Kuinkas sattuikaan, henkinen ikäni on aivan sama kuin oikeakin ikäni! (24v.)
  Mitäköhän siitä pitäisi päätellä?

 • Täällä Jykylässäkin aurinko paistaa ja onhan tuota luntakin..

  Kouluhommat painaa päälle näin valmistumisen kynnyksellä, kuka pirhana keksi tekstinkäsittelyohjelmat!

  On muuten mukavaa, kun voi asiakkaiden kanssakin jutella aina uudestaan ja uudestaan esimerkiksi Espanjasta, harmi vaan, ettei aina muista kenen kanssa on jo mistäkin jutellut,…[Lue lisää]

 • ”Ystävä- joku joka tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua sittenkin.” Elbert Hubbart

  Kiitos kaikille, joiden juttuja ja vinkkejä täältä on saanut lueskella ja oikein hauskaa ystävänpäivää! 🙂

  Sitten kysymys: Vietetäänkö Espanjassa enemmän rakkauden vai ystävyyden päivää tänään?
  Suomessa, kun esim. kortteja lähetellään kaikille ys…[Lue lisää]

 • Olen samaa mieltä, kissat ovat loistavia kavereita, ainutlaatuisen ihania jokaikinen.

  Kisulit ovat vain samanlaisia kuin tatuoinnit: kun hankkii yhden, niin on saatava kohta lisää.

  Eräällä kissafoorumilla teimmekin uuden vuoden lupauksia, että tänä vuonna emme ota yhtään uutta kissaa.
  Kissatatuoinnin olen tosin ajatellut ottaa (aikomukse…[Lue lisää]

 • Jos haluaa nähdä sitten vähän erilaisia hienouksia, niin kannattaa mennä raharikkaiden Puerto Banukseen siinä Marbellan kupeessa: nopeita autoja, kalliita merkkikauppoja ja kauniita veneitä ja eihän sitä tiedä vaikka bongaisi julkkiksen!

 • Onpas hulvattomia kuvia!!! Nauroin silmät sikkaralla!!!

  Ja kiitos kaikille täällä, jotka jaksaa kirjoitella ja piristää päivää. Tänään tuntui tosissaan siltä, että ei vaan jaksa nousta ylös sängystä ja jatkaa, kun monetkin asiat painaa päälle. Vuosi on alkanut vähän väärällä jalalla, mutta suuntahan on sitten pohjalta vain ylöspäin.

  Sen om…[Lue lisää]

 • Minulle tuottaa empaattista mielipahaa, että jotakuta provosoidaan edes leikkimielellä.

  Jokainen meistä joskus tekee väärin tai tuntee huonoa omaatuntoa jostakin. Sellainen ihminenhän tarvitsee vain kannustusta jatkaa eteenpäin ja myötätuntoa, eikä muistuttamista ja piikittelemistä.

  On ihan hyvä, että Selma sai täällä kertoa tarinansa ja he…[Lue lisää]

 • Voi kuulostaa hassulta, mutta minusta Fuengirolassa ja muuallakin Espanjassa melkein parasta on se haju. Ihmiset ja kaikki muukin tuoksuu Espanjalle.

  Aina kun meillä käy espanjalaisia asiakkaita koitan nauttia siitä tuoksusta… pitäisivät varmaan hiukan kajahtaneena, jos kertoisin. Saattaahan sitä ollakin.

 • Kaunista, ihastuminen on niin kutkuttavaa…

  Mutta pitää myöntää, että olen kyllä jollain tavalla aika kateellinen kaikkia rakastuneita kohtaan.
  Miehen kanssa 1,5 vuotta naimisissa ja yhdessä hmm 6 vuotta… kaippa sitä on onnellinen, mutta kaipaa ikään kuin jotakin muutakin.. mutta kuinka elvyttää parisuhteeseen alkuhuuman tuntu?

  Ka…[Lue lisää]

 • Aika hyvä idea hakea täältä samanhenkistä seuraa. Tsemppiä vaan!

  On se mukavaa, kun on kaksi kissuutta kainaloisina, toinen muuten ihan samanvärinen kuin tuo Selman tiikeri.
  Eipä sitä miestäkään siinä ehdi kaivata… 😉

 • Olen tosi yllättynyt, että täällä on niin paljon alkomahoolittomia ihmisiä!

  En oo koskaan juonut, enkä juo… on siis minulla tuo ikuinen tammikuu, vaikka hauskaa reissua pukkaa täälläkin! Minä, 6 muuta tyttöä ja 99 järjestysmiestä ja 2-3 päivää Bremenissä! Voitte uskoa että viiniä, laulua ja miehiä sekä naisia (maksullisia) varmaan…[Lue lisää]

 • Aiotteko tehdä uuden vuoden lupauksia? Ajattelin itse olla yksinkertaisesti onnellisempi.

  Nyt vielä kuitenkin annan itseni ihan pikkiriikkisen ikävöidä Espanjaa ja ystäviä siellä ja vuodattaa muutaman kyyneleen. Joskus tuntuu raskaalta, onneksi se menee pian ohi. Ei näistä naisten hormoniheilahduksista ota selvää.

  Hirvittää kuinka nopeas…[Lue lisää]

 • No niin, ehkäpä kirjoitin hieman ankarasti… Nyt uudestaan käydessäni näin paljon enemmänkin komeita miehiä, ehkäpä makuni muuttunut? Onneksi ei ollut niin paljon kauheita niskatukkia kuin viimeksi. Tämäkin tosin saattaa johtua kirjavasta seurasta Fuengirolassa.

  Alan myös pikkuhiljaa oppia olemaan huomaamatta huuteluja, tällä kertaa uhkaav…[Lue lisää]

 • Omaa konetta (kannettavaa) pystyy käyttämään ilmaiseksi ainakin tee-paikassa junakadulla hyvin lähellä Fuengirola Zoota ja elokuvateatteri Alfilia (samalla puolella katua). Mutta jos ei asu siellä päinkään, niin kannattaa luultavasti valita joku 1e/tunti paikka. Huomaa, että useissa paikoissa voi käyttää myös omaa kannettavaa, josta hiukan helpomm…[Lue lisää]

 • Lataa lisää