Aurinkorannikon suosikkivalokuvaaja Miia Marjamäki ikuistaa elämän onnellisimmat hetket

mainos

Aurinkorannikon oma suosikkivalokuvaaja Miia Marjamäki Espanja.orgin haastateltavana.

1. Mikä sai sinut innostumaan valokuvauksesta ja milloin tämä tapahtui?

Kiinnostuin valokuvauksesta jo kouluiässä. Olin 8-vuotiaasta asti kuvataideluokalla ja 14-vuotiaana sain isältäni syntymäpäivälahjaksi järjestelmäkameran, jolla sain ikuistettua minulle niin rakkaita hevosia. Myin ensimmäiset kuvat asiakkaille 14-vuotiaana ja 23-vuotiaana perustin oman studion Tampereen keskustaan. Kymmenen vuotta myöhemmin muutin Espanjaan jatkaakseni valokuvaajan töitä täällä. Suomessa kuvasin eniten lapsia ja häitä.

2. Mitä kuvaat mieluiten ja minkälaisessa ympäristössä?

Mieluiten kuvaan juuri ihmisiä, esimerkiksi hääpareja ja lapsia. Kuvaukset teen yleensä Aurinkorannikon kauniissa miljöössä ulkona eli rannalla tai muissa tyypillisissä Espanjan maisemissa. Nykyään teen paljon myös asuntokuvauksia, mikä on tietenkin myös mukavaa ja erilaista.

3. Minkälaisia ovat tyypillisimmät suomalaisasiakkaat Aurinkorannikolla?

Tyypillisimmät suomalaisasiakkaat ovat hääpareja, jotka matkustavat Suomesta tänne mennäkseen naimisiin Aurinkorannikolla. Asiakkaina on myös turisteja, jotka haluavat esimerkiksi lapsi- tai perhekuvauksen rannalla ja heille toimitan kuvat dvd:llä tai suomalaisille asiakkaille voin teettää kuvat kuvanvalmistamossa Suomessa.

4. Miten olet itse alunperin päätynyt Aurinkorannikolle?

Aurinkorannikko oli minulle tuttu lomamatkoilta, kuten monille suomalaisille. Päädyin tänne kuitenkin osin kodittomien koirien takia, sillä teen vapaaehtoistyötä Kodittomat Espanjan Koirat Ry:ssä. Koirien vuoksi matkustin monta kertaa vuodessa tänne ja lopulta Espanja alkoi tuntumaan enemmän kodilta kun Suomi.

Alla Miian ottamia kauniita hää- ja perhekuvia.

kaksin pieni

 

fb3

 

fb2

 

fb1 (1)

 

Valokuvaaja Miia Marjamäen voi varata vaikka lomamatkamuistoja ikuistamaan. Mainitsemalla varauksen yhteydessä  ESPANJA.ORG saa perhe- tai lapsikuvauksen 60,00 eurolla, kun varauksen tekee elokuun aikana.

naam

Photographer Miia Marjamäki

Fuengirola, SPAIN

tel. (+34) 693 208 192

www.studiomiia.com

 

Kommentoi