Tämä sivu tai artikkeli on poistunut käytöstä Espanja.org:in uudistumisen yhteydessä, jonka vuoksi sen sisältö voi olla puutteellista.

Hidalgon paluu Malagaan

Hidalgon paluu Malagaan

Lentoni on viimein varmistunut. Olosuhteista johtuen joudun nyt poistumaan Pariisista ja mielialani on aikaisemmin yöllä kirjoittamaani blogiin Hidalgo - voi hyvä tavaton! verrattuna ehkä hieman virkeämpi saatuani vahvistettua itselleni lentopaikan Air Francen lennolla, joka lähtee Pariisista klo 10.30 ja on perillä Malagassa kello 13.00 business-luokassa hintaan 899 euroa, millä halusin näpäyttää tuota pikkusievää tulkkia neiti Pieppoa, joka julkesi minua uhkailla rautatiekuljetuksella härkävaunussa.

Mahtaako pikkuneiti edes tienata kuukaudessa sitä rahamäärää, minkä minä sujautin ylimielisen välinpitämättömästi hymähtäen tiskin ylitse ranskalaisen virkailijan kätösiin maksaessani lentolippuni käteisellä tuon Piepposen kateellisena katsellessaan vierestä. Neidiksi olen hänet varmistanut siitä, että hänellä ei ole sormusta ja vaikuttaa katselevan minua tarkkaillen ensisijaisesti lompakkoani, jossa on edelleenkin tuntuva määrä matkakassani käteisvaroja.

Jos nyt joku rakkaista lukijoistani on sattumalta tänään lentoasemalla minua vastassa, toivon kyyditystä hotelliini Fuengirolassa ja suostun myös palkitsemaan vaivannäkönsä tarjoamalla kyyditsijälle kahvikupposen sen lisäksi, että voi viihdyttää kuljettajaa matkan ajan kertomuksilla lukuisista kansainvälisistä ulkomaanmatkoistani.

Suljen nyt pienoistietokoneeni säästääkseni sen akkumulaattoreita, jotka muutoin häiritsevät keskittymiskykyäni näissä olosuhteissa, joissa pitelen konetta sylissäni sen aiheuttaen sähköelektronisia värinöitä miehuudelleni.

Sulkeudun suosioonne jälleen Fuengirolassa, minne nyt matkustan levähtääkseni hetken tämän matkani yllätyksistä toipuen.

Tuuno K. Takiainen
Tuhlaajapoika