Tämä sivu tai artikkeli on poistunut käytöstä Espanja.org:in uudistumisen yhteydessä, jonka vuoksi sen sisältö voi olla puutteellista.

Hidalgo nukkuu – ssshhh...!

Hidalgo nukkuu – ssshhh...!

Heips, mä oon Lydia Kutvonsalo-Löfman ja skrivaan tätä juttuu Tuunon läppäritjutskalla. Tuntuu et kundilla on kybäl hynää kamoihin, muttei se tietoturvallisuudesta tiedä hevon veetä, hih!
Sen salasana oli tietenkii monimutkanen, mut sitte se oli ääliö laittanu keltasen lapun tietsikan alle, hih-hih!

Aijuu, mun pitääki kai kertoo, etme tavattii Tuuno mun frendin kaa tuolla biitsin terassilla, misse heti rupes kuolaan mua. Voi jee et teki mageeta, etse oli niiku söötti sillee. Vanha kundi heittää läppää ja vislaa sillee fiu-fiuuu...!

Hei ketä te ootte kaikki ku lukee tätä? Mä oon ihan pihalla, mut toi Tuuno sano, et se jutskaa tänne niiku mitä se tekee ja muut lukee. Ja sitkun se nukahti niin mä funtsin et kait mä vähän jeesin sitä. Mut mä en tiedä yhtään et ketä te ootte hei!

Sil oli joku skäbä sen oman Frendin kaa ja ne melkee flaidaski. Mut sitse toinen häippäs. Sit seuraavaks tää Tuuno istutti meitsii ja mun frendii yhes baarissa ja sano etse testaa niiku meit ja sit se venas et joku selittää sille jotain mutku ei kukaan niin se käsku mun frendin häippästä ja mä niiku sit kai, miten se sen sano, olin joku unelmien prinsessa tai jotain ihan hölmöö.

Se anto mulle niiku hetii viissataa ja sano et mee ostaan jotain uutta päälles. Tietenki mä menin, josse ei kerran tykänny mun kledjuista vaikne oli aika mageet sillee, et niiku kaikki mustaa. Mitäs tykkäätte näistä vetimistä, mä laitan foton tähän:Me ollaan sit kuulkaa kulutettu energiaa kans, niiku Tuuno sanoo. Sikse nukkuukin nyt. Mut viriili se on, täytyy myöntää. Ja bailaa tautisen hyvin. Ja sitse tietää kans ihmeitä juttuja kaikista täällä. Ette arvaa mitä kaikkee se kerto esimerkiks yhestä toisesta kampaajasta kuin mun frendi ja sit yhestä kundista – tai no, en mä sano.

Mä en nyt kyllä jaksa yhtään enempää hei. Mut sen mä sanon vielä, et jos toi jätkä kosii mua niin mä sanon heti et jesss!

Tottakai mä sanoin sille enstex et mä oon tietenkin siveellinen mimmi ja näpit irti mun daisuista, mutku se oli työntäny mun rintsikkojen väliin satasen ja sano etse muuttuu viissataseks jos se saa tehdä yhden taikatempun, niin tietenki mä halusin tietää mitä se on.

Vanha temppu mut ei kukaan oo tolleen sitä esittäny ennen.
Ja juma kun se jaksaa. Kaks ja puoli tuntia!

Mä kerron joku päivä mitä me tehtiin, jos se päästää mua enää tän koneen kimppuun. Se sano kyllä, etmä oon sen rakas niiku nyt ja saan puolet. Ainaki niin kauan kun se on täällä lomaa. Et kaise sitte.

Joo ja vielä se, etse lupas viedä mut jonnekin jännään viikonlopun yli. Me lähetään jo huomenna heti kun me herätään se sano.

Lydia Kutvonsalo-Löfman
Tuunon tyttöystävä?