Tämä sivu tai artikkeli on poistunut käytöstä Espanja.org:in uudistumisen yhteydessä, jonka vuoksi sen sisältö voi olla puutteellista.

Hidalgo – osumia Espanjassa 3

Soitin nyt vielä heti kauppias Lötjöselle, joka oli ensin myöhäisestä yönajankohdasta vihainen mutta lupautui sitten ottamaan mukaansa kameran ja herättämään apulaisensa todistajaksi ja tunkeutumaan kotiini hankkimaan todisteet Sohvin epäsäännöllisestä elämästä vakuutettuani hänelle että tämän jälkeen Sohvin ostovoima ei kykene hänen liiketoimiaan haavoittamaan vaan että teen hänet perinnöttömäksi, Enkä usko hänen enää saavan puolelleen noitakaan naisia jotka ovat tänne ehkä Sohvin itsensä yllytyksestä puolustuksia kirjoitelleet. Taitaa olla se nimimerkki ”ahlkqvist” myös hänen kätyreitään joka on valjastettu minua viettelemään vastatodisteiden aikaansaamiseksi. Pitääkin olla varovainen vastyaisuudessa ja kuulustella naiset ensin.

En edes allekirjoita tätä lausintoani ettei sitä käytettäisi minua vastaan.

P.S. Eilinen päivä oli kuuma ja nyt yölläkin on varsin lämmintä, joten olen siirtänyt yhteyslaitteeni terassille missä ensin saamani huono olo alkaa nyt helpottaa tietäessäni voivani voittaa itseni.