Torrevieja – eläke

Merkitty: ,

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Turismo
  Turismo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kokemuksia otsikon alueesta? Varmaan perinteiset ja klisee kysymykset eli onko suomalaisia tällä alueella, terveyspalvelut, miten viihtyisä alue, onko yöelämää, vuokra vai omistusasunto, turistit ja yleensä mitä haluat kertoa tästä alueesta.

  Mikä tähteä antaisitte 1 – 5 välillä?

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä kojo
  kojo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.01.2008
  Kirjoituksia: 6
  Vastauksia: 1434

  Suomalaisia lienee noin 1000 paikkeilla, suurin osa varttuneemmassa iässä olevia talvituristeja. Costa Blanca on varsinkin ruotsalaisten ja norjalaisten suosiossa. Eniten ulkomaalaisia on Torreviejassa ja sen eteläpuolella Playa Flamencassa.

  Suomenkielisiä terveyspalveluja ei ole, ruotsin ja norjankielisiä kyllä ja niissä tulee toimeen englannillakin. Torreviejan yliopistollinen sairaala ja vastaava yksityissairaala Quiron ovat hyvässä maineessa ja kaupungissa toimii useampikin yksityinen suomi-espanja sairaalatulkki.

  Yöelämää Torreviejassa kyllä on mutta hillitymmin kuin esim. Benidormissa. Useimpien mielestä tämä luo juuri sitä viihtyisyyttä, josta varttuneempi väki tykkää. Kaupungilla uskaltaa jokainen liikkua, rantakin on puhdistettu mustista kaupustelijoista ja öisin poliisiautot liikkuvat tiheästi kaduilla. Huumeita on saatavilla joka Espanjan kaupungissa, mutta Torrevieja on siistiytynyt paljon viimeisten viiden vuoden sisään. Marokkolaisia on hyvin vähän ja heikko taloustilanne pitää venäläistenkin tulon vähäisenä.

  Siis: jos etsit bailukaupunkia, joka ei koskaan nuku, valintasi tuskin on Torrevieja. Jos taas etsit leppoisaa turisti/asumiskohdetta, saatat hyvinkin viihtyä Torreviejassa.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Turismo
  Turismo Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 06.05.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Kiitos, kuulostaa kiintoisalta vaihtoehdolta. Yöelämä lähinnä sen takia, että ei mihinkää nukkumalähiö kaupunkiin vaan tarvittaessa toisinaan voi olla viihteellä – kuten eläkeläisen kuuluukin.

   

   

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.