Onko kokemuksia asumisesta PORTUGALISSA?

Uusimmat Keskustelu Yleistä Yleiset pulinat Onko kokemuksia asumisesta PORTUGALISSA?

Merkitty: 

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä PIPSA PIPPURI
  PIPSA PIPPURI Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 09.06.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 0

  Hola!  Olen isoäiti ja nyt alkaa olla mitta täysi tätä Fugen touhua jota seuraillut 5 vuotta sekä lännen että Los Pacosin  suunnalta!  Luojalle kiitos että en ole asunut Los Bolichesin alueella – pakolliset käynnitkin siellä saavat aikaan ANGSTIA!  Nyt tutkailtuani hiljalleen PORTUGALIA se alkaa kiinostaa todella paljon!!!

  Tiedän että siellä eteläpuolella on iso suomalaisyhteisö – valitettavasti ei tuttujani!  Lähetystökin on kiinni syksyyn saakka joten tiedon saaminen ei onnistu sitä kautta.  En omista asuntoa täällä ja 3 vuoden vuokrasopimus espanjalaisen perheen kanssa päättyy myöhemmin syksyllä – ihana perhe eikä asuntonikaan ole ”rotanloukku” koska 2mh ja keittiö hyvin varusteltu (laitan usein ruokaa kotona)BUENO!  Kylpyhuone remontoitiin vuosi sitten – siinä lensi ulos vanha amme+bide ja tilalle ihana rainshower!  Perhe haluais jatkaa vuokrasopimustani mutta….tää Portugal vaivaa mun mieltäni:)  Kun olen vielä kohtalaisen tervekin tuntuu että haluaisin kokeilla UUTTA!  Jos tietoja niin otan ilomielin vastaan tälle sivustolle!  Muchas gracias!  Odotellen Pipsa:D

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä blues
  blues Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 12.07.2006
  Kirjoituksia: 25
  Vastauksia: 1914

  Ma asuin muutaman vuoden Portossa. Pidin maasta ja ihmisista mutta niin teen Espanjassakin.

  Algarve on minulle tuttu useista kaynneista mutten ole siella koskaan asunut. Portugal ja portugalilaiset ovat mukavaa ja ystavallista porukkaa. Elinkustannukset ehka jonkin verran halvemmat kuin Aurinkorannikolla. Yksi tykkaa aidista toinen tyttaresta…Minulle Espanja on kuitenkin enemman ”valmiin” oloinen ja mielestani kehittyneempi kuin Portugal.  Samoin lentoyhteydet ovat paremmat Malagaan kuin Faroon.

  Mene tutustumaan parin viikon ajaksi ja jos pidat niin sitten sinne.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä elviira
  elviira Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 18.06.2017
  Kirjoituksia: 1
  Vastauksia: 1

  Hei Pipsa !!!!

  Minulla ei ole kokemuksia Portugalista, mutta tässä on toinen Fugeen kyllästynyt isoäiti, joka haikailee aivan muualle  ja Portugali voisi olla se paikka. Muutaman vuoden Fugessa asuneena ja rannikolla jo pidempäänkin, tunnen todella nähneeni tämän paikan ja yhteisön.  Jospa tätä kautta löytyis hieman tietoa ja kokemuksia Portugalista, niin voisi alkaa suunnitteleen paikan vaihtoa.  Kyllä, olen samaa mieltä: täällä ahdistaa……..joten uutta tuulta purjeisiin !!!!!

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.