NETTIRIIPPUVUUS!

Merkitty: 

 • Tässä aiheessa on 1 kirjoittaja ja siinä on 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Ilosofi-Kari Petter
  Ilosofi-Kari Petter Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.07.2017
  Kirjoituksia: 5
  Vastauksia: 0

  Mistä koostuu tämän päivän ihmisen arki?
  ”Kaikesta tekemisestäsi jää jatkuvasti piirtoja sähköisiin verkostoihin ja arkistoihin: 1. Sähköpostit työasioissa sekä pari henkilökohtaista vies-tiä. 2. Tilapäivitys Facebookiin ja uuden profiilikuvan lataus. 3. Matka-kuvat koneelle. 4. Lisää sähköpostia. 5. Verkko-ostos kodinkoneliik-keestä. 6. Muistion kirjoittaminen huomista kokousta varten. 7. Vakuu-tuksen päivitys verkkopankissa. Lista on loputon, ja jo yhden päivän aikana ehtii monelle kertyä huima määrä digitaalisia tapahtumia.
  Digitaalista omaisuuttasi on tallentuneena pöytätietokoneessa, kan-nettavissa tietokoneissa, tablettikoneissa, ulkoisilla kovalevyillä, cd -levyillä, muistitikuilla, puhelimissa ja digi- sekä videokameroissa. Ai-neistoa voi olla palvelimilla kotimaassa ja ulkomailla.
  Sähköisen aineiston määrä on monella nykyihmisellä käsittämättömän suuri. Ja siksipä suurin osa ihmisistä altistaa itsensä tappavalle io-nisäteilylle”? Vahingot ilmestyvät sitten vuosien päästä tai milloin vain?
  Eli kyllä ihmiset ovat tolloja ja ennen kaikkea siinä, että he istuvat ne-tin ääressä päivä päivältä enemmän ja enemmän vapaa-ajastaan!!
  Juuri noista em. syistä tämän päivän ihmiset ovat täysin hukassa todel-lisuudesta.
  On meitä kaksi, jotka olemme ymmärtäneet tuon ”koukun” vaaralli-suuden, eli Minä sisältä ja minä ulkoa!!

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.