Koulupaikka syksyksi lapsille, alue ja koulu tiedossa mutta taidot ei riitä :(

Uusimmat Keskustelu Asuminen ja eläminen Lapsiperheet Koulupaikka syksyksi lapsille, alue ja koulu tiedossa mutta taidot ei riitä :(

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä ummikko
  ummikko Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 27.08.2016
  Kirjoituksia: 7
  Vastauksia: 14

  Ummikkona apuja täältäkin kautta yritän pyytää. Perheemme muuttaa Fuengirolaan, Torreblancaan kesällä ja paset tarvitsevat koulupaikan. Kyse on syksyllä 9-vuotta täyttävästä pojasta, joka Suomessa menisi kolmannelle luokalle ja 13 vuotiaasta tytöstä, joka Suomessa aloittaisi ylä-asteen. Haluamme olla rohkeita ja laittaa lapset paikalliseen kouluun ja siihen olemme saaneet kannustusta lasten tämän hetkisiltä opettajiltakin. Meillä on jo asunto ja kodin sijainnin perusteella lähikoulu olisi Valdelecrin koulu. Ongelma on että meidän kokemukset ja kielitaidot ei meinaa riittää selvittämään kuinka kouluun voisi ilmoittautua. Osaako / viitsiikö kukaan auttaa tällaista ummikkoa? Miten parhaiten saisimme asian edistymään? Ilmoittaudutaanko netissä? Pitääkö menä paikan päälle? Onko se myöhäistä kun tulemme maahan vasta heinäkuussa? Onko koulu silloin edes auki? Kaikki muut asiat on jotenkin reilassa mutta tämä asia ei meinaa ratketa ja lasten vuoksi jännittää onnistuuko huonostikaan.

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä suomenkielinenpalvelutoimisto
  suomenkielinenpalvelutoimisto Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 31.08.2010
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 3359

  Kun kouluun hakuaika on jo mennyt umpeen on parasta etta pyydat apua kielitaitoiselta ihmiselta paikanpaalla. Luulen etta koululla on joku paikalla heinakuussa mutta tuskin elokuussa.

  Tai pyydat jonkun jo nyt hoitamaan sita asiaa koulun kanssa

   

  http://valdelecrin.com/escolarizacion/

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.