Eläminen Fuengirolassa

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä hamalake
  hamalake Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 11.05.2013
  Kirjoituksia: 10
  Vastauksia: 6

  Onko ruokakassin hinta Espanjassa (Fuengirola) minkä verran halvempaa kuin Suomessa?

  Onko suomalaisen operattorin (puhelin ja netti) käyttö kallista Espanjassa? Minkä verran maksaa espanjalaisen liittymän käyttö?

  Millainen paikka Fuengirola on? Onko alkoholin huuruinen mesta? Onko hyvät palvelut, marketit, kuntosalit, lääkäripalvelut,…?

  Fuengirolassakin lienee kirjasto? Onko siellä suomalaisia teoksia?

  Mihin vuodenaikaan merivesi on jo riittävän lämmintä rantaelämään?

  Olen tulossa maaliskuun lopulla Fuengirolaan töihin puhelinmyyntiin. Siellä taitaa olla useampikin suomalainen yritys tekemässä tätä liiketoimintaa?

   

  LINKKI
  Profiilikuva käyttäjästä Iledebois
  Iledebois Ei kirjautuneena
  Liittynyt: 08.03.2014
  Kirjoituksia: 0
  Vastauksia: 9

  En asu Fugessa vaan Kataloniassa, mutta  karkeasti arvioiden ruokakassi on 30-40% halvempi ja enemmänkin, jos laskee mukaan marketin viinit tai oluet suhteessa Alkon hintoihin. Rajaton netti maksaa operaattorista riippuen 20-40 eur /kk. Suomalaisen puh. liittymän kustannus puolittui viime vuonna ja laskee ensi kesänä lisää, minulta menee nyt n 70 eur/kk 5 tuntia puheluita/kk. Espanjalainen liittymä lienee jkvn halvempi. Palvelut Fugessa ovat monipuoliset, alkoholihuuruja on, mutta se ei ole vallitseva asiantila. Meriveden lämpötila Costa del Solilla on nyt +16 ( Costa Bravalla +14) ja nousee maaliskuusta lähtien n 2 astetta/kk, rantaelämää voi hyvin viettää helmikuusta eteenpäin. Toivottavasti joku  paikallinen finski vaivautuu vastaamaan kysymyksiisi kirjastosta ja firmoista. Bienvenido de todos modos!

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.