Tämä sivu tai artikkeli on poistunut käytöstä Espanja.org:in uudistumisen yhteydessä, jonka vuoksi sen sisältö voi olla puutteellista.

Suomalaisten työnantajien yhteystietoja tarvitaan

Hei kaikki. Olen mielenkiinnolla seurannut keskusteluja sivustolla ja nyt haluaisinkin kysyä apua. Olemme mieheni kanssa todennäköisesti muuttamassa Espanjaan. Haluaisimme kuitenkin yrittää saada ensiksi työpaikkaa suomesta käsin...vaikka mahdoton idea ei ole lähteä työnhakuun espanjaankin. Olemme molemmat Restonomeja eli ravintola ja turismi alan työpaikat kiinnostaisi.Vaikkakin kaikki työ kelpaa kyllä. Haluaisimme muuttaa maata keväällä tai kesällä puolesta vuodesta vuoteen, tai pitempään. Olisikohan kenelläkään tietoja suomalaisista yrittäjistä Espanjassa, joilla olisi tarvetta ahkerille työntekijöille.Erityisesti kiinnostaisi Torrevieja ja Murcian alue tai Fuengirola.Kaikki apu on tarpeen!!=)Opiskelemme molemmat espanjaa ja puhumme hyvin englantia. Terveisin Anne Ja Tuomas